Sekretesspolicy


Vi inser vikten av att skydda integriteten för personlig information. Vi har infört rimliga policyer och säkerhetsåtgärder för att skydda den information du ger oss. När du registrerar ett konto hos oss ger du ditt samtycke till att behandla sådana inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy.

Denna sekretesspolicy gäller alla skyddade personuppgifter som samlas in, underhålls eller används av oss.

Vilken information vi samlar

Vi samlar in personuppgifter från besökare som registrerar sin information (t.ex. namn, kön, adress, telefonnummer, e-postadress etc.) för att skapa ett konto.

Hur vi använder information du tillhandahåller

Om du ger oss din personliga information, kommer vi med din samtycke att använda den här informationen för att hålla dig informerad om våra speciella evenemang eller kampanjer, och / eller för att behandla eventuella order du kan placera. Annars kan vi bara använda den information du ger oss för att granska vår prestanda och förbättra våra tjänster till dig eller att kommunicera med dig om din order.

Delar vi din information med andra

Vi kommer aldrig sälja, hyra eller avslöja våra kunders namn, adresser, e-postadresser eller annan personlig information till någon enhet. Om inte vi är skyldiga att göra det enligt lag eller i samband med ett rättsligt krav eller förfarande.

tillbaka