Frakt & Retur

Frakt

Beställningar skickas via International Express Mail Service och brukar komma inom 1 vecka. Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS på lång sikt. Alla beställningar är försäkrade för hela inköpsbeloppet och kan spåras på EMS-webbplatsen.

Se till att du är hemma när paket förväntas komma fram.

Alla paket skickas in i en annan låda.
Medan för grossistförsäljning, var god kontakta oss! Fri frakt och stor rabatt kan erbjudas.

Returpolicy

Innan du får en enkel utbytes- och returpolitik måste du kontakta oss för leveransadress om du vill skicka objekt tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs oskränkt, otvättat, med alla taggar bifogade.

Vänligen bekräfta färg, storlek och stil när du beställer enligt bilder vi erbjuder. Efter att ha fått våra produkter, om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, är utbyte eller delvis återbetalning av inköpsbeloppet tillgängligt. Retur frakt är på köparens bekostnad.
När det gäller kvalitetsproblem eller felaktig version, ta bilder av objekten och skicka dem till oss. Vi tar fullt ansvar för kvalitetsproblem.

Om du vill byta ut varor för en annan stil eller begära återbetalning, informera oss spårningsnumret efter att varorna skickats tillbaka. När vi har fått ditt paket skickar vi det föremål som du beställer eller återbetalar din betalning.

Om du har några frågor om att returnera dina produkter, var god kontakta oss!

Orderavbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter orderingången, så vi kan inte alltid avbryta en beställning efter att den har placerats. Din förståelse är uppskattad. Avbeställningsansökningar efter att beställningen har skickats behandlas enligt vår returpolicy.

Vänligt meddelande: Om du inte fick ditt tio siffra spårningsnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett den som skräppost. Vänligen kontakta oss för hjälp.

tillbaka